Coș de cumpărături

Transfer termic

About Us
Arta se îmbină cu tehnologia, atunci când vorbim despre servicii de broderie personalizată. Spre deosebire de imprimarea clasică, pe o hârtie care apoi este aplicată pe un material, broderia constă într-un procedeu mult mai complex și mai minuțios. Broderia este un tip de țesătură în relief, realizată pe suport textil, în diverse culori. Este o metodă elegantă de personalizare a materialelor textile (tricouri, cămăși, halate, salopete, cravate, genți etc.). Avantajul constă în rezistența broderiei în timp, dar și în efectul vizual rezultat.

Când putem folosi personalizarea prin broderie?

Serviciile de broderie personalizată sunt folosite pentru produse din material textil. Acestea se adresează în special companiilor, spitalelor, restaurantelor, hotelurilor care obișnuiesc să personalizeze uniformele angajaților. Produsele astfel imprimate reprezintă o adevărată carte de vizită pentru brand-ul pe care îl reprezintă. Avantajul personalizării prin broderie constă în culorile vii și durabile ale culorilor rezultate. Iar efectul vizual, în relief, al imprimeului brodat garantează un impact crescut în rândul clienților companiei care folosește acest serviciu de personalizare a uniformelor.

Tehnologia folosită în broderie

Când vorbim de servicii de broderie personalizată, ne gândim la tehnologii ultramoderne de imprimare. Practic, imaginea aleasă nu este pur și simplu aplicată pe materialul textil. Aceasta este prelucrată de un software special, conectat la mașina de brodat. Software-ul transmite imaginea și setează concentrația de culoare, rezultând astfel o broderie desăvârșită. Pentru că vorbim de un tip de print neobișnuit, aproape imposibil de executat manual, atenția la detalii este tot ce contează. Pot fi brodate modele variate de imagini, în forme, dimensiuni și culori surprinzătoare.

Echipamente de ultimă generație

Folosim cele mai noi echipamente pentru servicii de broderie personalizată. Acest lucru le garantează produselor tale promoționale calitate impecabilă la prețuri competitive. Pentru că vorbim de un tip de print neobișnuit, aproape imposibil de executat manual, atenția la detalii este tot ce contează. Imprimantele noastre specializate și cernelurile ecologice garantează imaginii claritate și durabilitate în timp. Iar culorile rezultate sunt vii și strălucitoare.