Coș de cumpărături

Decalcomanie

About Us
Procedeul de personalizare prin decalcomanie este folosit pentru materiale promoționale din sticlă, ceramică sau porțelan. De la sticle, pahare, cești și căni, până la farfurii sau platouri. Imprimarea se face prin transfer termic, la temperaturi ridicate. Avantajul constă în faptul că poate fi folosit pentru orice tip de material din sticlă, indiferent de dimensiune sau formă. Atunci când personalizezi produse din sticlă, ai certitudinea că impactul vizual este unul deosebit. Iar produsele oferite în campaniile de marketing își vor găsi cu siguranță utilitatea în gospodăriile clienților tăi.

Când putem folosi personalizarea prin decalcomanie?

Personalizarea prin decalcomanie este folosită pentru produse din sticlă, ceramică sau porțelan. Astfel, acest serviciu se adresează în special barurilor, restaurantelor sau hotelurilor care obișnuiesc să își personalizeze vesela. Produsele astfel imprimate reprezintă o adevărată carte de vizită pentru brand-ul pe care îl reprezintă. Avantajul personalizării prin decalcomanie constă în culorile vii și durabile ale culorilor imprimate pe sticlă. Mai mult, design-ul ales poate fi printat atât în interiorul cât și pe exteriorul produselor.

Tehnologia folosită pentru decalcomanie

Decalcomania este un procedeu complex de personalizare, folosit pentru materialele din sticlă. Pentru acesta, este nevoie de o vopsea specială, care se imprimă pe un suport din hârtie cu ajutorul unei site asemănătoare celei serigrafice. Imaginea este fixată pe produsul din sticlă, care apoi este introdus într-un cuptor. Imprimarea se face prin transfer termic, la temperaturi ridicate. Inscripționarea astfel realizată este definitivă, iar culorile rezultate sunt vii și rezistente la zgârieturi.

Echipamente de ultimă generație

Folosim cele mai noi echipamente de servicii de personalizare prin print UV. Acest lucru le garantează produselor tale promoționale calitate impecabilă la prețuri competitive. Pentru că vorbim de print de mici dimensiuni, atenția la detalii este tot ce contează. Imprimantele noastre specializate și cernelurile ecologice garantează imaginii claritate și durabilitate în timp. Iar culorile rezultate sunt vii și strălucitoare, rezistente la condiții meteo extreme.