Coș de cumpărături

Gravură

About Us
Un produs personalizat gravat se remarcă, fără doar și poate, prin eleganță și unicitate. Acest tip de personalizare denotă respect față de clienții cărora le oferi diferite materiale promoționale. Serviciul de gravură se folosește pentru inscripționarea obiectelor din metal, lemn, silicon, plastic, sticlă, piele, marmură, hârtie etc. Personalizarea se face cu ajutorul unui laser care practic sapă în adâncimea produsului pe care lucrăm. Avantajul acestei metode de personalizare constă în durabilitatea și acuratețea imaginii gravate.

Când putem folosi personalizarea prin gravură?

Atunci când personalizăm produse promoționale de mici dimensiuni (pixuri, brichete, brelocuri, etc.). Sau pentru imprimare cu laser pe suprafețe neregulate (sticle, pahare, cutii, scrumiere etc.) sau pe materiale speciale (piele, lemn, marmură, hârtie, oțel, aluminiu etc.). Imaginile gravate produc o impresie deosebită, mai ales că imaginea rezultată este elegantă și permanentă. Avantajul acestei metode de personalizare constă în durabilitatea și acuratețea imaginii gravate.

Tehnologia folosită în gravură

Pentru gravură, este nevoie de un clișeu (negativul imaginii pe care vrem să o imprimăm), de cerneală și de presă tipografică. Clișeul va fi acoperit cu cerneală specială, apoi va fi aplicat pe o hârtie și trecut prin presă. Cerneala este astfel transferată pe coala de hârtie și obținem pozitivul imaginii de imprimat. Rezultă un tip de stampă care apoi va fi incizat, prin diferite procedee fizice sau chimice, pe suprafața pe care o avem de personalizat. Pentru că vorbim de un tip de personalizare neobișnuit, imposibil de executat manual pentru volume mari, atenția la detalii este tot ce contează. Pot fi gravate modele variate de imagini, în forme și dimensiuni surprinzătoare.

Echipamente de ultimă generație

Folosim cele mai noi echipamente de servicii de personalizare prin print UV. Acest lucru le garantează produselor tale promoționale calitate impecabilă la prețuri competitive. Pentru că vorbim de print de mici dimensiuni, atenția la detalii este tot ce contează. Imprimantele noastre specializate și cernelurile ecologice garantează imaginii claritate și durabilitate în timp. Iar culorile rezultate sunt vii și strălucitoare, rezistente la condiții meteo extreme.