Coș de cumpărături

Print UV

About Us
Print UV este o metodă de personalizare materiale promoționale ieftină și rapidă. Este ideală pentru volume mici de produse. Poate fi folosită pentru materiale din plastic, metal, lemn, hârtie sau carton, canvas, pexiglas, produse din gama tehnologie, aparatură medicală sau accesorii. Principalul avantaj constă în timpul scurt de realizare a produselor și calitatea imaginilor imprimate. Practic, imprimarea UV înseamnă că produsul nu are nevoie de uscare și este gata de livrat imediat după ce a ieșit din imprimantă. Față de serigrafie și tampografie, print UV face posibilă imprimarea chiar și a unui singur obiect fără costuri de pregătire.

Când putem folosi personalizarea prin print UV?

Atunci când avem cantități mici de materiale promoționale pe care dorim să le personalizăm. De asemenea, în cazul în care dorim personalizare volumetrică, în relief (print embossed). Print UV este o tehnologie din ce în ce mai căutată, datorită culorilor vii și a rezistenței la zgârieturi. Avantajul personalizării prin print UV constă în multitudinea de materiale pe care poate fi realizată. De la plastic, metal, lemn, hârtie sau carton, canvas, pexiglas. Este ideală pentru imprimarea produselor din gama tehnologie, aparatură medicală sau accesorii.

Tehnologia folosită pentru printul UV

Pentru realizarea printului UV este nevoie de o imprimantă specială. Procedeul folosește un compus chimic care se aplică pe o hârtie umedă ce este apoi uscată instantaneu cu ajutorul unei lumini ultraviolete. Această tehnică nu folosește nicio matriță, de aceea este recomandată pentru volume mici de produse. Pentru finisare, se folosește un strat de lac, lucios sau mat. Și tot cu ajutorul lacului se poate realiza personalizarea volumetrică, în relief (print embossed).

Echipamente de ultimă generație

Folosim cele mai noi echipamente de servicii de personalizare prin print UV. Acest lucru le garantează produselor tale promoționale calitate impecabilă la prețuri competitive. Pentru că vorbim de print de mici dimensiuni, atenția la detalii este tot ce contează. Imprimantele noastre specializate și cernelurile ecologice garantează imaginii claritate și durabilitate în timp. Iar culorile rezultate sunt vii și strălucitoare, rezistente la condiții meteo extreme.