Coș de cumpărături

Serigrafie

About Us
Prin serviciul de serigrafie putem imprima aproape orice tip de material. De la textil, plastic, lemn, sticlă, metal și altele. Este o tehnică utilizată pentru imprimarea clară și durabilă a unei imagini pe diferite materiale promoționale. Tehnica de imprimare constă în aplicarea unui strat de cerneală printr-o sită serigrafică pe un material. Fie că este vorba de textil, hârtie, plastic sau metal, personalizarea realizată prin serigrafie este durabilă în timp chiar. Imaginile serigrafiate sunt clare, rezistente și au culori vii.

Când putem folosi personalizarea prin serigrafie?

Oricând avem nevoie de materiale promoționale. Serigrafia este recomandată pentru o gamă variată de texturi. Poate fi folosită pentru personalizarea de tricouri, jachete, hanorace, căni și alte produse din sticlă sau metal. Cu această tehnologie, se pot realiza imprimări speciale: 3D, metal-foil, expand, glitter, perl, flock, vintage, reflectorizant, fluorescent etc. Avantajul personalizării prin serigrafie constă în multitudinea de materiale pe care poate fi realizată. De la textil, la sticlă, plastic, metal, plexiglas, PVC, polipropilenă, hârtie, piele etc.

Tehnologia folosită în serigrafie

Personalizarea prin serigrafie se poate face direct sau indirect (transfer serigrafic). Metoda directă presupune imprimarea pe produs cu ajutorul sitei serigrafice. Este folosită pentru tricouri, jachete, umbrele, agende, autocolant etc. Personalizarea indirectă, prin transfer, se face cu ajutrul unei hârtii speciale (hârtie de transfer serigrafic). Practic, imaginea dorită este imprimată pe această hârtie și apoi este aceasta este aplicată pe produs, cu ajutorul presei termice. Este folosită pentru genți borsete, rucsacuri etc.

Echipamente de ultimă generație

Folosim cele mai noi echipamente de servicii de personalizare prin tampografie. Acest lucru le garantează produselor tale promoționale calitate impecabilă la prețuri competitive. Pentru că vorbim de print de mici dimensiuni, atenția la detalii este tot ce contează. Imprimantele noastre specializate și cernelurile ecologice garantează imaginii claritate și durabilitate în timp. Iar culorile rezultate sunt vii și strălucitoare, rezistente la condiții meteo extreme.