Coș de cumpărături

Tampografie

About Us
Serviciile de personalizare prin tampografie sunt ideal de folosit pentru articole neregulate, dificil de imprimat prin alte procedee. Pixurile promoționale, aparatele medicale sau accesoriile auto personalizate, aparatura electronică, jucăriile sunt imprimate prin această tehnologie. Avantajul important constă în faptul că poate fi utilizată pentru o gamă largă de materiale: plastic, sticlă, ceramică, metal, lemn, piele etc. Tehnica de imprimare constă în aplicarea unui strat de cerneală printr-un tampon tampografic pe un material. Fie că este vorba de plastic sticlă, ceramică sau metal, personalizarea realizată prin tampografie este durabilă în timp chiar. Imaginile rezultate sunt clare, rezistente și au culori vii.

Când putem folosi personalizarea prin tampografie?

Atunci când materialele promoționale pe care le dorim imprimate au forme neregulate. Pot fi personalizate pixuri, brichete, brelocuri, sticle, căni, pahare. Tampografia este o metodă de imprimare pentru suprafețe cilindrice, neregulate, indiferent de suport. Avantajul acestui procedeu constă în posibilitatea personalizării oricărui tip de material promoțional. Indiferent de dimensiune, formă sau material.

Tehnologia folosită în tampografie

Tehnologia folosită în tampografie este foarte puțin costisitoare. Aceasta constă, practic, dintr-un clișeu polimeric, pe care se face imprimarea imaginii, și un tampon tampografic. Acesta este fabricat din silicon, are diferite mărimi și forme și este activat mecanic pentru personalizarea propriu-zisă. Datorită flexibilității acestei tehnologii de imprimare, claritatea imaginii rezultate este net superioară altor metode de personalizare. Iar produsele rezultate vor constitui o adevărată carte de vizită pentru brand-ul pe care le reprezintă.

Echipamente de ultimă generație

Folosim cele mai noi echipamente de servicii de personalizare prin tampografie. Acest lucru le garantează produselor tale promoționale calitate impecabilă la prețuri competitive. Pentru că vorbim de print de mici dimensiuni, atenția la detalii este tot ce contează. Imprimantele noastre specializate și cernelurile ecologice garantează imaginii claritate și durabilitate în timp. Iar culorile rezultate sunt vii și strălucitoare, rezistente la condiții meteo extreme.